Hopp til hovedinnhold

Nyhetsarkiv

Viser 35 nyheter fra nyhetsarkivet

Snørapport - Snømengder i Norge per 26. mai 2022

Våren kommer med snøsmelting, men fremdeles ligger det en god del igjen av vinterens snømengder på Nordvestlandet, i Trøndelag og Nord-Norge.  

Publisert: 26.05.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold per 10. mai 2022

Mens det i Sør-Norge, og særlig på Østlandet er svært så vårlig i lavlandet, kommer vinteren stadig på gjenvisitt i Nord-Norge. Flere steder i i Nord-Norge og på Nordvestlandet er det fremdeles en god del snø, mens det vårlige været har tæret på snømengden i resten av Sør-Norge

Publisert: 11.05.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold mandag 25. april 2022

Det vårlige været har tæret på snømengdene flere steder i landet. På Østlandet er det lite snø igjen, mens det fremdeles er over 2 meter med snø igjen på flere målestasjoner på Vestlandet. I Nord-Norge er det også litt mer snø enn normalen.  

Publisert: 26.04.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold onsdag 6. april 2022

Påskeuken nærmer seg og rundt 90 % av Norge er fortsatt dekket med snø. Østlandet har hatt en tørr og snøfattig vinter, og det kan dermed være lurt å sjekke snøforholdene og skiføret lokalt for du pakker skiene. Resten av landet har snøforhold som kan karakteriseres som «normale» eller «snørike» for påsketiden.

Publisert: 06.04.2022 Snørapporter fra NVE

Snørapport - Snømengder i Norge per 17. mars 2022

I løpet av de siste to ukene har det vært litt påfyll av snø i fjellet, mens varmt og vårlig vær har gjort at mye av snøen i lavlandet har smeltet.

Publisert: 17.03.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold i Norge per 1. mars – rekordmye snø i flere fylker

Snøkartene på SeNorge.no viser at denne vinteren er den mest snørike vinteren på 40 år Nordvestlandet, i Trøndelag og i Troms og Finnmark. På Østlandet og stedvis på Vestlandet så det mørkt og grønt ut på starten av vinteren, men flere steder kom det en meter med snø og mer i løpet av februar som bedret forholdene.

Publisert: 01.03.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold onsdag 16. februar 2022

Store deler av landet har fått påfyll av snø de siste syv dagene, og rundt 90 % av Norge er nå dekket med snø. Unntaket er lavereliggende områder langs kysten i Sør-Norge, der temperaturer har vært stort sett på pluss-siden og nedbøren har falt som regn. Indre strøk av Østlandet har endelig fått et godt påfyll av snø, som har forbedret skiføret vesentlig mange steder rett før vinterferiestart. På Vestlandet, Midt- og Nord-Norge er det godt med snø – som normalt for årstiden eller mer.

Publisert: 16.02.2022 Snørapporter fra NVE

Snøforhold i påsken 2021

Til fjells eller ikke til fjells i påsken? Det er nødvendigvis ikke snøen som styrer det. Men hvor må du dra for å få snø under skiene i påsken?  

Publisert: 24.03.2021 Snørapporter fra NVE

Smelter snøen bort i vinterferien?

Det er snart vinterferie for flere i hele landet, og mange skal på ski. Hvordan står det til med snøen? Kommer vinterferien en uke for sent?  

Publisert: 19.02.2021 Snørapporter fra NVE